📞 Info: 0756 895 048

Metode de imprimare a textilelor personalizate

Toate tricourile imprimate de noi sunt fabricate din bumbac 100% de cea mai inalta calitate. Poti opta pentru diverse modele, atat pentru baieti cat si pentru fete. Poti vizualiza modelele din care poti alege in sectiunea tricouri simple.

In functie de nevoile tale, vom opta pentru una din urmatoarele metode de imprimare:

A. Imprimare digtala (denumita si DTG, direct-to-garmet sau direct pe textil)

Imprimarea digitala DTG este ultima tehnologie in materie de imprimare textile. Tricourile sunt printate cu o imprimanta industriala specializata. Cernelurile pe baza de apa intra direct in tesatura tricoului, printul capatand un aspect fin, care nu se simte deloc cand il atingi. Posibilitatile sunt infinite, deoarece imprimanta noastra printeaza dimensiuni pana la A3 cu 16 milioane de culori. Deoarece se poate printa si un simplu exemplar, aceasta metoda este perfecta pentru cei care doresc sa isi faca un tricou personalizat cu ideea lor, sau pentru magazinele care nu doresc sa isi faca un stoc prea mare de tricouri.
Citeste totul despre imprimarea digitala aici!

B. Serigrafie

Desi este cel mai vechi procedeu de imprimare textila, serigrafia este inca cea mai folosita, datorita simplitatii si a rezistentei. Tehnica este simpla si consta in aplicarea pe tricou a unui strat de cerneala printr-o sita speciala, care lasa cerneala sa treaca doar in anumite locuri, actionand ca un sablon. Prin serigrafie se pot imprima maxim 8 culori. Pentru obtinerea unui pret mic per tricou, trebuie imprimat un numar mai mare de tricouri (peste 25) cu exact acelasi model. Astfel serigrafia este perfecta pentru magazinele ce doresc stocuri mari la preturi cat mai mici, pentru cei care doresc realizarea de tricouri promotionale pentru diverse companii/evenimente si multe altele!
Citeste totul despre serigrafie aici!