Toate comenzile primite in perioada 24.04 - 01.05 vor fi expediate dupa 02.05. Va multumim pt intelegere si va uram Paste fericit!

Politica de utilizare Cookie-uri

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii esti de acord cu modul de utilizare a acestora. Pentru mai multe detalii te rugam sa vizualizezi politica de module cookie.

Ce sunt cookie-urile si de ce sunt importante pentru internet?

Cookie-urile sunt fisiere create de site-urile web accesate, care stocheaza informatii de navigare. Aceasta tehnologie de stocare automata a datelor este foarte raspandita si se foloseste pentru a colecta informatii precum tipul de browser si sistemul de operare, pagina sursa, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la site-ul www.inkspired.ro cu scopul de a preintampina nevoile clientilor nostri, intelegand cum acestia folosesc pagina web. "Cookies" ne ajuta sa adaptam continutul website-ului in functie de preferintele tale, selectand permanent produsele noastre in fucntie de preferintele vizitatorilor nostri.

Cum si de ce folosim cookie-uri, rolurile acestora

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi un site web usor de utilizat, sigur si eficient care sa ofere un continut cat mai personalizat. Cookie-urile pe care le folosim sunt cookie-uri pentru monitorizarea performantei site-ului nostru si cookie-uri de tracking, pentru a ne asigura ca beneficiezi de cea mai buna experienta online. Stocarea de cookies pe calculatorul tau ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta ta pe site-ul nostru si pentru a-ti face urmatoarea vizita mai placuta. Prin folosirea acestora se poate face legatura intre informatiile continute intr-un cookie si informatiile tale cu caracter personal colectate prin alte mijloace (de exemplu formularele de inregistrare).

De asemenea, folosim cookie-uri pentru preferintele tale urmand ca data viitoare cand vizitezi www.inkspired.ro sa tinem cont de aceste preferinte. Cookie-urile tehnice sunt strict necesare pentru ca site-ul nostru sa functioneze corect. Acestea se folosesc pentru a tine minte campurile pe care le completezi intr-un formular. Aceste cookie-uri nu pot fi dezactivate. Daca vei continua, inseamna ca esti de acord cu ele. Poti modifica setarile oricand in functie de browserul tau.

Modifica setarile Cookie – dezinstalarea cookie-urilor

In orice moment poti modifica setarile tale cookie (de exemplu, sa fii alertat atunci cand cookie-urile sunt trimise catre computerul tau).

Totusi, trebuie sa stii ca, actionand astfel, este posibil sa nu te poti inregistra pe site-ul nostru sau vei fi nevoit sa folosesti alte functii care necesita inregistrarea sau colectarea de informatii.

Orice modificare la setarile tale cookie vor fi salvate pana cand decizi sa faci modificari suplimentare. Retine ca poti accesa aceasta pagina si link-ul in orice moment, facand click pe "Politica module cookies".

Tipuri de cookie-uri folosite si utilizarea de terti

Exista doua tipuri de cookie-uri: cele primare care sunt setate de domeniul site-ului afisat in bara de adrese si cele terta parte care provin din alte surse de domenii, care inlcud elemente cum ar fi anunturi sau imagini, incorporate in prima pagina.

Cookie-urile necesare sunt esentiale pentru operarea unui site web. Fara acestea, site-ul nu va putea functiona corect.

Cookie-urile functionale - sunt acelea care sunt setate pentru a imbunatati functionalitatea site-ului. De exemplu, cookie-urile care amintesc continutul pe care l-ati vizionat anterior pe acest site sau adresa de e-mail si parola furnizate la inregistrare in timpul unei vizite anterioare pe acest site. Cookie-urile pot aminti, de asemenea, elemente pe care le-ati plasat online pe site-ul www.inkspired.ro. Astfel prin utilizarea cookie-urilor functionale nu mai este necesara o noua inregistrare sau introducerea din nou a anumitor informatii in formularele de inregistrare atunci cand revii pe acest website.

Exemple de cookie-uri folosite pe acest website

In urmatorul tabel, gasiti cu titlu exemplificativ clasificarea si descrierea unor cookie-uri folosite pe acest website:

  • 1.Cookie-uri first party, setate de website: Language – cookie setat pe baza limbii selectate ca limba default
  • 2. Cookie-uri third party, setate de Google Analytics si de pluginul cookiebar: __utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz – pentru preluare date pur statistice, fara caracter personal, Cb-enabled – setat de modulul cookiebar (pentru afisarea disclaimer)
  • Dintre toate cookie-urile mentionate mai sus, __utmc si language sunt cookie-uri de sesiune, astfel ele se sterg la inchiderea browser-ului.

    Dacă vei continua inseamna ca esti de acord cu acestea. Poti modifica setarile oricand in functie de browserul tau.

    Cookie-urile – securitatea si confidentialitatea datelor personale

    Premium Clothing srl, administratorul site-ului www.inkspired.ro, este inregistrata ca operator de date cu caracter personal nr. 33402 si prelucreaza datele tale in acord cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanei cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in scopul vanzarii online de textile. Navigarea pe site-ul nostru este posibila doar cu acceptarea Declaratiei de confidentialitate. Daca nu esti de acord cu aceasta, nu poti continua cu alte pagini web ale site-ului www.inkspired.ro.

    Aceasta declaratie se va putea actualizeaza periodic, de aceea te rugam sa consulti acest document in mod regulat.

    Prin navigarea site-ului www.inkspired.ro, putem inregistra anumite informatii sau date cu caracter personale oferite in mod voluntar. Prin date cu caracter personal se intelege orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila - direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale.

    Pentru a intampina nevoile clientilor nostri este posibil sa solicitam informatii personale pentru a putea da curs cererii tale, pentru a raspunde la intrebari/ solicitari,precum si pentru a-ti putea oferi produse textile si/ sau materiale informative in scop de marketing. In acest sens, confidentialitatea datelor tale este foarte importanta pentru noi si avem grija sa iti protejam datele personale colectate, prelucrate si folosite in timpul vizitelor la www.inkspired.ro. Pentru protejarea informatiilor personale, Premium Clothing srl a dezvoltat masuri administrative si tehnologice, utilizand tehnologii de criptare pentru anumite tipuri de transmisii coordonate prin acest site, insa nu garantam ca informatiile transmise prin Internet sunt securizate, sau ca aceste transmisii nu vor fi intarziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori, din motive care nu tin de Compania noastra.

    Persoana vizata are dreptul de informare, de acces la datele cu caracter personal pe care le furnizeaza, dreptul de interventie asupra acestora, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a se adresa justitiei, in conformitate cu dispozitiile art. 12 - 18 din Legea nr. 677/2001. Pentru exercitarea drepturilor de mai sus, se va depune la Premium Clothing srl o cerere in forma scrisa, datata si semnata. In cerere, se va arata daca se doreste ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa care poate fi si de posta electronica sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea se va face numai personal.

    Prin acceptarea prezentului formular confirmi faptul ca ai fost informat cu privire la termenii si conditiile site-ului si prelucrarea datelor cu caracter personal.

    CONSIMTAMANT
    Accept prezentul formular pentru a indica faptul ca:

    • (i) am citit si am inteles in totalitate cele de mai sus, si:
    • (ii) consimt la prelucrarea si utilizarea datelor mele cu Caracter Personal, in conformitate cu cele indicate in prezentul formular.

    Managementul cookie-urilor/ a preferintelor prin intermediul setarilor browserului

    Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Acestea se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului. Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie aceptate, sau browserul poate fi setat sa accepte cookie-uri doar de la un site anume.

    Puteti folosi urmatoarele linkuri pentru a seta utilizarea cookie-urilor, in functie de tipul de browser folosit:

    Refuz utilizare cookie

    Nu este necesar sa utilizezi cookie-urile ca sa poti utiliza sau vizualiza site-ul nostru, cu toate ca exista posibilitatea sa nu aveti acces la toate caracteristicile site-ului.

    Actualizari

    Aceste site este proprietatea Premium Clothing srl si ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari sunt necesare.